Waterbed Kampioen, net zoals BoxspringXL onderdeel van de BedXL formule, heeft op 6 maart jl. de Thuiswinkel Awards Publieksprijs 2014 in ontvangst mogen nemen. In The Harbour Club in Amsterdam werd Waterbed Kampioen uitgeroepen tot de beste webshop in de categorie ‘Slapen’.

Begin februari 2014 werd bekend gemaakt dat Waterbed Kampioen was genomineerd voor de Nationale Thuiswinkel Awards in de categorie 'Slapen'. Een enorme eer, want een nominatie voor deze prestigieuze prijs betekent dat je tot één van de beste webshops in de betreffende categorie behoort.

Een onafhankelijk consumentenonderzoek door Q&A bepaalt welke webwinkels de Thuiswinkel Awards Publieksprijzen winnen. Duizenden consumenten hebben hun favoriete webwinkels beoordeeld aan de hand van een online vragenlijst. De resultaten hebben geleid tot de vaststelling van de winnaars.

Dit jaar waren er 97 webshops genomineerd voor de felbegeerde Thuiswinkel Awards Publieksprijzen. De prijsuitreiking in The Harbour Club werd geopend door Wijnand Jongen, Secretaris Stichting Nationale Thuiswinkel Awards. Vervolgens mochten de winnaars in 19 verschillende categorieën de Awards in ontvangst nemen uit handen van Sophie Hilbrand.

Waterbed Kampioen werd uitgeroepen tot winnaar van de Nationale Thuiswinkel Award in de categorie ‘Slapen’. Dankzij de positieve beoordelingen van onze klanten is onze webshop in deze categorie als beste beoordeeld. Dit is voor ons een teken dat wij op de goede weg zijn. Voor u als klant betekent dit dat u kunt rekenen op onze uitstekende producten én service.

Wij bedanken alle klanten voor hun positieve beoordelingen. En natuurlijk willen wij ook alle medewerkers, onze Waterbed Kampioenen, bedanken. Mede dankzij hun inzet was het voor Waterbed Kampioen mogelijk de felbegeerde Award te winnen. Daar mogen wij met zijn allen trots op zijn!