Retourneren

Bent u niet tevreden over uw product via onze webwinkel? Dan kunt u de bestelling binnen 14 dagen zonder opgave van reden, mits niet gebruikt/onbeslapen, herroepen. Deze termijn gaat in op de dag dat u, of een door u aangewezen derde (niet de vervoerder) het product heeft ontvangen.

Neem contact op met onze klantenservice via ons gratis telefoonnummer om de overeenkomst te herroepen. U kunt ook gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping welke u onderaan deze pagina vindt (PDF-bestand), maar bent hiertoe niet verplicht. Wij zullen u zo spoedig mogelijk via email een bevestiging van uw herroeping sturen.Tijdens de zichttermijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U zal het product slechts in die mate uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Eventuele schade bij retournering wordt in mindering gebracht van het terug te storten bedrag.

Wanneer u gebruik maakt van het herroepingsrecht ontvangt u de terugbetaling van het aankoopbedrag binnen 14 dagen na aanmelding, retour op uw rekening. U heeft na de aanmelding 14 dagen om de producten te retourneren. Terugbetaling vindt alleen plaats wanneer de goederen retour zijn gekomen of wanneer u kunt bewijzen dat de producten zijn geretourneerd. Al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Retourprocedure pakketten (onderdelen)

Neem contact op met onze klantenservice voor een retourformulier en een retourlabel. Hiermee kunt u kosteloos het product retourneren.

Zo verzendt u een pakket aan ons terug:

  • Verpak het product zorgvuldig - het liefst in de orginele verpakking.
  • Print het retourformulier en de retourlabel en plak deze zichtbaar op het pakket.
  • U kunt uw pakket bij een van de postkantoren afgeven.
Retourprocedure complete boxsprings

Neem contact op met onze klantenservice voor een retourformulier. Indien u binnen de zichttermijn de boxspring wilt retourneren, zullen wij een afspraak maken met de transporteur om het product bij u op te halen. Hiervoor betaalt u geen kosten. Zorg ervoor dat u een stevige verpakking gebruikt voor het retourzenden. Indien redelijkerwijs mogelijk, gebruik dan de originele verpakking.

30 nachten proefslapen… NIET GOED, 100% GELD TERUG!

Indien u een complete boxspring bij ons koopt hebben wij de 14 dagen zichttermijn uitgebreid met onze unieke 30 dagen ‘proefslaap garantie’. Zo heeft u in totaal 30 nachten de tijd om in uw vertrouwde omgeving het bed uit te proberen. Bevalt het bed toch niet, dan halen wij het bed bij u op en ontvangt u 100% van uw aankoopbedrag terug.

Download herroepingsformulier