Retourneren

Bent u niet tevreden over uw product via onze webwinkel? Dan kunt u de bestelling binnen 14 dagen zonder opgave van reden, mits niet gebruikt/onbeslapen, herroepen. Deze termijn gaat in op de dag dat u, of een door u aangewezen derde (niet de vervoerder) het product heeft ontvangen.

Neem contact op met onze klantenservice via ons gratis telefoonnummer om de overeenkomst te herroepen. U kunt ook gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping welke u onderaan deze pagina vindt (PDF-bestand), maar bent hiertoe niet verplicht. Wij zullen u zo spoedig mogelijk via email een bevestiging van uw herroeping sturen.Tijdens de zichttermijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U zal het product slechts in die mate uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Eventuele schade bij retournering wordt in mindering gebracht van het terug te storten bedrag.

Wanneer u gebruik maakt van het herroepingsrecht ontvangt u de terugbetaling van het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding, retour op uw rekening. U heeft na de aanmelding 14 dagen om de producten te retourneren. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Retourprocedure pakketten (onderdelen)

Neem contact op met onze klantenservice voor een retourformulier en een retourlabel. Hiermee kunt u kosteloos het product retourneren.

Zo verzendt u een pakket aan ons terug:

  • Verpak het product zorgvuldig - het liefst in de orginele verpakking.
  • Print het retourformulier en de retourlabel en plak deze zichtbaar op het pakket.
  • U kunt uw pakket bij een van de postkantoren afgeven.
Retourprocedure complete boxsprings

Neem contact op met onze klantenservice voor een retourformulier. Indien u binnen de zichttermijn de boxspring wilt retourneren, zullen wij een afspraak maken met de transporteur om het product bij u op te halen. Hiervoor betaalt u geen kosten. Zorg ervoor dat u een stevige verpakking gebruikt voor het retourzenden. Indien redelijkerwijs mogelijk, gebruik dan de originele verpakking.

30 nachten proefslapen… NIET GOED, 100% GELD TERUG!

Indien u een complete boxspring bij ons koopt hebben wij de 14 dagen zichttermijn uitgebreid met onze unieke 30 dagen ‘proefslaap garantie’. Zo heeft u in totaal 30 nachten de tijd om in uw vertrouwde omgeving het bed uit te proberen. Bevalt het bed toch niet, dan halen wij het bed bij u op en ontvangt u 100% van uw aankoopbedrag terug.

Download herroepingsformulier

Retouradres

T.a.v. Retouren Boxspring XL
Het Rietveld 57 C
7321 CT Apeldoorn