30 nachten proefslapen, niet goed 100% geld terug

Onze proefslaap garantie geeft u ruimschoots de tijd om die nieuwe boxspring eens goed uit te proberen gewoon in uw eigen slaapkamer. Mocht de boxspring binnen deze 30 nachten minder lekker liggen dan u had gehoopt, dan halen wij de boxspring weer bij u op en krijgt u ook gewoon het hele aankoopbedrag terug.

Proberen in uw eigen slaapkamer

In een winkel kunt u alleen maar even proefliggen. Maar wat u graag wil is proefslapen, in uw eigen slaapkamer! U wilt merken dat u sneller in slaap valt, lekkerder slaapt en fitter wakker wordt. Het duurt meestal een paar weken om daar achter te komen. Daarom geven wij u 30 nachten de tijd om de boxspring eens goed uit te proberen. Geen haast dus, want u kan er heel wat nachten over slapen!

Mocht de boxspring na al die nachten slapen toch niet zo lekker liggen als u had gehoopt, dan kunt u de boxspring omruilen of we komen het gewoon weer bij u ophalen. Natuurlijk krijgt u dan het volledige aankoopbedrag terug.

De Consumentenbond en slaapdeskundigen adviseren proefslapen

De consumentenbond en slaapdeskundigen adviseren om waar mogelijk gebruik te maken van proefslapen. 'Een matras kan een dure aanschaf zijn. Voordat u er een koopt, is het prettig om te weten hoe het matras aanvoelt en of deze u écht bevalt.', aldus de Consumentenbond.

Proefslapen in de praktijk

 

1. U stelt zelf uw boxspring samen op onze website. Heeft u hierbij hulp nodig dan kan onze klantservice u hierbij via chat, mail of telefoon helpen. Vervolgens bestelt u uw boxspring. Voor de betaling kunt u kiezen uit veilig online betalen of betalen onder rembours (pin of contant) aan de chauffeur die bij u de boxspring komt leveren.

2. Afhankelijk van de betaalmethode, bij vooraf overmaken duurt het een paar dagen langer, nemen wij uw bestelling direct in productie. In onze fabriek in Nederland wordt uw boxspring speciaal op maat gemaakt. Dit duurt tussen de 14 en 21 dagen.

3. Wanneer uw boxspring klaar is, wordt u gebeld door onze transporteur voor het maken voor een afspraak voor levering. Heeft u gekozen voor montage, dan wordt uw boxspring geleverd en gemonteerd door dezelfde persoon, zodat u maar 1 keer thuis hoeft te blijven. Doorgaans kan uw boxspring binnen 7 dagen worden geleverd.

4. Na ongeveer 4 weken staat uw boxspring bij u thuis. Op de dag na levering gaat de proefslaapperiode van 30 nachten in.

5. In deze proefslaapperiode van 30 nachten heeft uw de mogelijkheid de boxspring kosteloos te retourneren mocht de boxspring u niet bevallen. Hiervoor moet u wel even telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. Zij plannen met u een afspraak in waarop we de boxspring op komen halen. Vervolgens betalen wij u 100% van het aankoopbedrag terug.

In deze periode van 30 nachten heeft u bovendien de mogelijkheid de boxspring om te ruilen. Bijvoorbeeld omdat u toch liever 1 groot matras wil of omdat u een andere hardheid wenst.

Spelregels 30 nachten proefslapen

Hieronder hebben we alle spelregels van het 30 nachten thuis proefslapen nog eens overzichtelijk onder elkaar gezet. Mocht u verder nog vragen hebben over het proefslapen, aarzel dan niet contact op te nemen met onze klantenservice.

1. De 30 nachten proefslaapgarantie is gratis voor iedere klant die een complete boxspring koopt bij BoxspringXL. De kosten voor leveren, ophalen of omruilen van de boxspring zijn voor rekening van BoxspringXL.

2. Wanneer u een bestelling plaatst bij BoxspringXL wordt automatisch gebruik gemaakt van de 30 nachten proefslaapperiode. U hoeft dit nergens expliciet te melden.

3. Alle boxspringbedden die BoxspringXL levert zijn nieuw en onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole.

4. De 30 nachten proefslaapperiode start 1 dag nadat de boxspring bij u thuis is geleverd.

5. U hebt de keuze de gehele boxspring te retourneren, of slechts de onderdelen die u niet bevallen.

6. Wanneer u gebruik wilt maken van de 30 nachten proefslaapgarantie en de boxspring dus wil retourneren moet u dit telefonisch aan ons melden. Deze melding dient binnen de termijn van 30 nachten te worden gedaan. Onze klantenservice plant met u een afspraak in te voor het ophalen van uw boxspring.

7. U mag de boxspring uiteraard uitpakken en gebruiken. Het enige wat van u wordt verwacht is dat u de boxspring niet blootgesteld aan gebruik waarvoor het niet is bedoeld.