Op maat gemaakt in eigen fabriek

Nederlands Top-kwaliteit, op maat gemaakt

Onze boxspring bedden worden op maat voor u geproduceerd in onze fabriek in Nederland. Hiermee garanderen wij hoogwaardige materialen en Nederlands vakmanschap. U koopt bij ons dus geen standaard product dat al maanden op voorraad ligt. Bij ons stelt u zelf uw boxspring naar eigen wens samen zodat deze voldoet aan uw comfort eisen en past in uw interieur.

Onze besparing, is uw voordeel!

Wij verkopen onze boxsprings rechtstreeks van de fabrikant aan de consument. Zonder gebruik te maken van dealers, tussenpersonen of showrooms besparen wij enorm op de kosten. Doordat onze reclame van mond tot mond gaat houden wij er bovendien geen dure promotiecampagnes op na. Bij BoxspringXL koopt u een goede boxspring tot 60% procent goedkoper dan in de winkel! Vertel dat gerust verder!

Gratis geleverd binnen 4 weken

BoxspringXL kent een snelle levertijd op handgemaakte boxsprings. Uw op maat gemaakte boxspring wordt door ons binnen 4 weken geproduceerd en bij u thuis afgeleverd op de door u gewenste dag(deel). De transporteur belt u altijd eerst om een afspraak te maken.

Montage voor slechts 49 euro

Onze boxsprings zijn eenvoudig zelf te monteren. Wenst u liever uw boxspring te laten monteren door een vakman? Dan kan dit tegen het scherpe actietarief van 49 euro. De monteur brengt dan tevens de boxspring naar uw slaapkamer en neemt het verpakkingsmateriaal mee retour.

Veilig betalen: online of bij aflevering

Bij BoxspringXL betaalt u zoals u dat wilt. Online via een betrouwbare versleutelde betaalmethode of contant bij aflevering.

30 dagen proefslapen, niet goed 100% geld terug

Kiest u voor een boxspring van BoxspringXL, dan ontvangt u onze unieke 30 dagen ‘proefslaap garantie’. Zo heeft u 30 dagen de tijd om in uw vertrouwde omgeving het bed uit te proberen. Bevalt het bed toch niet, dan halen wij het bed bij u op en ontvangt u 100% van uw aankoopbedrag terug.

Gespecialiseerd in de online verkoop van bedden

Actief sinds 2008 in 7 landen met meer dan 50.000 klanten. Bekroond tot beste webshop in de categorie slapen (Thuiswinkelawards 2014).

Bereikbaarheid

Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons gratis bellen, chatten of emailen. Onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9.00 tot 17.30 uur. Wij kijken ernaar uit u als tevreden klant te mogen begroeten… en te behouden!