Gratis geleverd binnen 4 weken

Levering binnen 4 weken

Wanneer wij de betaling van uw bestelling hebben ontvangen, nemen wij uw boxspring in productie. Elke boxspring wordt op maat gemaakt in onze fabriek in Nederland. Deze productietijd is 14 tot 21 dagen.

Nadat uw boxspring is geproduceerd wordt deze opgehaald door onze transporteur. Wanneer zij uw boxspring hebben afgehaald nemen zij telefonisch contact met u op om een leverdatum af te stemmen. Doorgaans wordt de boxspring dan binnen 7 dagen bij u thuis afgeleverd.

Kortom: vanaf het moment van bestellen duurt het doorgaans 21-28 dagen voordat de boxspring bij u in de slaapkamer staat.

Voor levering op de Waddeneilanden zijn er bijkomende leveringskosten. Bij de klantenservice van BoxspringXL kan informatie ingewonnen worden over de bijkomende kosten.

Levering op dagdeel

De transporteur maakt met u de afspraak voor levering en geeft hierbij op welk deel van de dag hij uw boxspring komt afleveren. Levering vinden plaats maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur.

Op het afgesproken levermoment dient u thuis te zijn om uw bestelling te ontvangen. Bent u niet thuis? Dan brengen wij de eventuele kosten van een tweede aflevering bij u in rekening. Heeft u om 16.00 uur uw bestelling nog niet binnen? Bel dan voor de zekerheid even met de BoxspringXL. In 98% van de bestellingen wordt de zending op de afgesproken dag afgeleverd, maar het kan voor komen dat de chauffeur door onvoorziene problemen op de weg een dag later moet komen.

In geval van betaling onder rembours

Wanneer u heeft gekozen voor betaling onder rembours, betaalt u uw bestelling contant en met gepast geld of met PIN aan de chauffeur. Betalen met cheques of creditcard is niet mogelijk. Bewaar uw betalingsbewijs bij uw eigen administratie.

Wat moet ik doen direct nadat ik mijn bestelling heb ontvangen?

Als eerste stap is het zeer belangrijk om goed te controleren of alle geleverde onderdelen overeenkomen met de onderdelen die staan vermeld op uw opdrachtbevestiging. Komen alle artikelnummers én aantallen overeen met wat er vermeldt staat op de opdrachtbevestiging? Dan kunt u aan de slag.

LET OP: begin nooit met monteren als u onderdelen mist. Neem dan telefonisch contact met ons op.